ТОП 10 ПЛАЖА НА ОСТРОВ КО ПА НГАН

Моята класация за най-хубави плажове на остров Ко Па Нган е налице.

HAAD RIN BEACH

Най-популярния на острова, който е известен с Full Moon Party-тата. Очаквах да е супер пренаселен и мръсен, но се оказа точно обратното, един от най-хубавите на острова. Водата беше кристално чиста, пясъка не мога да ви опиша колко мек и нежен, а цветът нещо между сиво и бяло. Ако го посетите, когато са партитата може и да не изглежда така, но ние случихме да няма и беше прекрасно синьо.

LEELA BEACH

Нямаше никакви хора, беше супер спокойно, има няколко хотела и всичките те са си сложили на пясъка шезлонги и чадъри за своите гости, но въпреки това има още много свободно място и за вашите кърпи. На плажа от страната на Cocohut Beach Resort & Spa Hotel се намира и голямата люлка между двете кокосови палми. Ако отидете до там непременно си щракнете по една снимка.

THONG NAI PAN YAI BEACH и THONG NAI PAN NOI BEACH

Много красиви и спокойни. Бяхме единствените посетители сутринта, когато отидохме. Фин пясък и синя вода, какво му трябва друго на човек.

SECRET BEACH

Бяхме в заведението Koh Raham, което е на края на плажa и затова решихме да го разгледаме отблизо. Има само едно дърво и ако има хора, както когато бяхме ние няма да има къде да се скриете от слънцето.

HAAD YAO

Намира се в северозападната част на остров Ко Па Нган. Голям и дълъг , но според мен водата не беше чак толко кристално чиста, но иначе пясъка отново беше като пудра.

SALAD BEACH

Дълъг с фин пясък и кристална вода. и имаше отново люлка. Ние бяхме сутринта и освен нас имаше само още едно семейство с деца.

MAE HAAD BEACH

Видяхме го по залез слънце, но следващия път ще го посетим и през деня. По снимки и разкази съм чувала, че е красив и си заслужава, така че не се колебайте.

CHALOK LAM BEACH

Има пристанище, но въпреки това водата беше безумно чиста и синя. Самата пясъчна ивица на места е по тънка, но въпреки това нямаше хора и беше супер спокойно. Водата е плитка и много топла.

BOTTLE BEACH

За да не се повтарям, само ще кажа НЕПРЕМЕННО ОТИДЕТЕ И ГО ВИЖТЕ. Уникално чисто, спокойно и изумрудено синьо. Ние предпочетохме да прекараме първата част на деня на плажа и май беше по-добрия вариант, тъй като по обяд дойдоха още няколко двойки, но въпреки това ще каже човек, че няма никой тъй като плажа е няколко км.

HAAD KHOM BEACH

Видяхме го по вода от лодката на връщане от Bottle Beach, но доста добре изглеждаше. Синя вода, пясък и кокосови палми.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

geybrialtravel

2   60
1   39
2   42
2   58
2   62