ЗАВЕДЕНИЯ НА ОСТРОВ КО ТАО

Понякога хотелите, които запазваме включват закуска, обяд или вечеря, но във всички случаи стигаме и до хапване навън. Ето моите предложения за заведения на остров Ко Тао.

KOPPEE ЗА ЗАКУСКА, ОБЯД ИЛИ СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА

Тук може да закусите или обядвате. Има доста богато меню от храна и напитки. Ние прекарахме няколко часа следобяда, скривайки се от силното слънце и разхлаждайки се в малкия инфинити басейн. Взехме си кокосова вода и шейк от драгонов фуд. Също така изпихме и по едно кафенце.

BREEZE RESTAURANT ВЕЧЕРЯ

Намира се близко до пристанището. Цените тук са една идея по-високи, но пък е доста спокойно и изискано. Хапнахме вкусни бургери с гарнитура картофи и пийнахме бира и шейк от кокос. Сумата, която платихме беше 670 бата като бургерите са между 240 и 280 бата, шейка е 80, а бирата 70 бата.

IN TOUCH ОБЯД ИЛИ ВЕЧЕРЯ

Готино заведение на плажа. Тук ядохме няколко пъти тъй като ни харесаха как готвят , а и шейковете бяха божествени. Плодовите шейкове са по 50 бата. Ястията са около 100-150 бата. Взехме си пад тай, нудли с зеленчуци, скариди и ананас, ориз, том ям супа.

BLUE WATER CAFE AND RESTAURANT ЗАКУСКА ИЛИ КОКТЕЙЛ ВЕЧЕРТА

Едната вечер пийнахме по един коктейл на залез слънце. Имат промоции и хепи аур. Коктейлите са по 100 бата. В заведението имаше бенд с певица, която пееше прекрасно и обстановката беше много приятна и романтична.

WHITENING RESTAURANT ВЕЧЕРЯ

Обстановката е романтична и отново ресторанта е от малко по-изисканите в Ко Тао. Ние хапнахме супа с патешко и плато с морски дарове. Пихме бира и плодов шейк. Супата беше невероятна. Масите са под кокосовите палми и има на всякъде малки лампички за допълнителен уют.

Заведения на остров Ко Тао има в изобилие, и където и да седнете ще останете доволни. За предпочитане е да разгледате в tripadvisor или google, за да видите техния рейтинг и снимки на самите ястия. Така можете да направите по-добра преценка, кое би ви допаднало и кое не.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

geybrialtravel

2   60
1   39
2   42
2   58
2   62