ТОП ЗАВЕДЕНИЯ В КАСАНДРА

Taverna Colibri

Заведението се намира в Ханиоти, Касандра. Предлагат всякакви морски риби. Ние опитахме за пръв път риба език и е мега вкусна. Пробвайте и вие. Също така хапнахме гръцка салата, разядки, тиквички по гръцки и барбун. Всичко беше много вкусно и порциите са големи. Десерта е като комплимент от заведението. Съдържа сладолед, диня, грис. Цените са нормални. Риба език е 13,50 евро, тиквички 4,5 евро, вода 1,70 евро, узо малка бутилка 7,5 евро.

The Garden

Много симпатично и китно заведение. Тук цените са малко по-високи, а порциите една идея по-малки, но също така е много вкусно и с перфектно обслужване. Ядохме миди, октопод, разядки, сирене с чушки и домати в гърненце, домашно вино, вода за 46 евро. Предложиха ни десерт, но ние отказахме тъй като се бяхме много наяли, но ни донесоха по едно узо като комплимент. Узото беше много хубаво, и когато ги попитахме се оказа, че има ново Полмари, което е по-хубаво от обикновенното. Ако не сте го пробвали, опитайте го.

Restaurant Bakalis

Решихме да потърсим в градчето Pefkochori Касандра, някоя таверна за вечеря. Спряхме се на Бакалис и не съжаляваме въобще. Отново преди да седнем проверих за нейния рейтинг и снимки в интернет и видях, че има добри отзиви.

Тъй като ни се хапваха тиквички решихме да заложим на тях, както и на плато с разядки. Донесоха ни хляб като добавка. Получихме и комплимент от заведението плато с различни видове десерти. Тръгнахме си преяли и доволни. Сметката беше около 12-13 евро.

Fishtavern Takis

Заведението се намира от западната страна на Касандра. Много красиво място, намиращо се на плажа и с изглед към него. Хапнахме октопод на скара, гръцка салата и тарама. Всичко беше много вкусно, а за десерт като комплимент ни донесоха по едно мини сладоледче, което дори не ни стигна, защото беше божествено. Сметката беше около 15-20 евро.

Notos All Day Bar

Много уютно и готино барче на хълма в град Афитос. Има невероятна гледка към плажа и морето. Цените също не са високи и с удоволствие изпихме по един коктейл преди вечеря. За мезе към коктейла имаше морковчета и крастевички.

Ice Cream Shop

Няма да е лято и почивка на море ако не сме опитали поне няколко места за сладолед, нали така? Това малко китно магазинче предлага сладолед различни видове. Ще го познаете по пчеличката. Намира се в град Афитос.

Square Delicious

Преди да потеглим за София минахме през града Афитос и си взехме по една палачинка от сладкарничка Square Delicious, в която предлагат палачинки, гофрети, сладолед в чашка и от машина, както и различни сандвичи. Както палачинките, така и сладоледа от машина бяха много вкусни. Не го пропускайте ако обичате да си хапнете нещо сладко.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

geybrialtravel

2   60
1   39
2   42
2   58
2   62