СЪТРУДНИЧЕСТВО

БЛАГОДАРЯ ВИ!

сътрудничество
Сътрудничество с Мен

Първо искам да ви БЛАГОДАРЯ, за това че обмисляте за сътрудничество с мен. В моя блог основната ми цел и страст е винаги да вдъхновявам и да давам възможност на хората да променят живота си по един положителен и любящ начин. Искам моите последователи да следват сърцата си, да обичат безгранично и да пътуват по света.

Защо да работите с мен?

Travel With Gabi е блог за пътувания. Обичам да разказвам истории, които са фокусирани върху пътуването, съветите, непознатите места, романтичните пътувания и изготвяне на бюджетни екскурзии или почивки. Обичам фотографията и да разказвам истории видяни през моите очи и искам моите последователи да се докоснат до това. Споделянето на моята страст и любов – ПЪТУВАНИЯТА е начина да покажа, че обикновенните хора могат да живеят необикновенно.

Ако сте компания, която търси партньор, за да рекламира вашите продукти, услуги или дестинации то тогава аз съм вашият човек!

За да обсъдите сътрудничество, моля, изпратете имейл на geybrial89@gmail.com.

Предлагани услуги

Oрганизaция на екскурзии и консултиране

Това е най-големият ми приоритет, върху който съм се съсредоточила да работя. Това е моята специалност и страст : да планирам, организирам и намирам най-изгодните оферти. Имам много голям опит в пътуването по света в последните 3 години. Мога да свърша работата вместо вас като организирам за вас перфектната почивка/екскурзия спрямо вашите нужди. Мога да намеря най-добрите оферти за самолети, хотели, ресторанти, барове, забележителности, активности спрямо вашите интереси и бюджет.

Опознаване на нови дестинации

Обичам приключенията и да откривам нови непознати места популярни или не. Нека покажа и популяризирам вашата дестинация сред моите последователи чрез различни платформи.

Ревю на хотели и ризорти

Позволете да оцена хотела/ризорта, за да могат моите последователи да видят защо вашият хотел/ризорт е най-добрия.

geybrialtravel

2   58
1   38
2   41
2   57
2   61