ЛА БРИСА БАЛИ

ла бриса бали басейн
Ла Бриса Бали Басейн

КОНЦЕПЦИЯ НА БАРА

Това е едно от любимите ми места Ла Бриса Бали. Концепция на бара се припознава в името му, което означава морски бриз. Див и очарователен, но приятно успокояващ. Заведението е построено с дърво на повече от 500 години от стари рибарски лодки и професионално декорирано. Днес е едно от най-модерните и устойчиви екологични места на острова, което излъчва истинския балийски характер и предлага на клиентите едни от най-добрите ястия и коктейли. През летните горещи дни може да се потопите в някои от басейните на заведението и да хванете тен докато лежите на меките и удобни барбарони.

МЕНЮ

  • Менюто тук е посветено на всички любители на морски дарове с единствената цел да предоставя местни продукти на достъпна цена. Доставя се ежедневно риба, която е уловена от балийски рибар и почти всички съставки, използвани в кухнята, се доставят от самия остров.
  • Иновативният списък с напитки просто крещи true island life с екзотични плодове, домашно приготвени с билки спиртни напитки, както и нечувани коктейли. La Brisa е предназначен да задоволи и най-претенциозните клиенти с палитра от експлодиращи вкусове.
калмари и бира
Калмари и Бира

АТМОСФЕРА

  • Мястото само по себе си не е нищо друго освен изкуство и просто не може да бъде описано само с думи. Човек трябва да го изпита от първа ръка, за да разбере напълно и да оцени величието и автентичността. Вниманието към детайлите е от голяма важност и всеки миниатюрен аспект разказва уникална история.
  • Може да прекарате времето си сутринта, на обяд, на залез слънце или вечеря и няма да съжалявате.
люлка в ла бриса бали
Люлка в Ла Бриса Бали

КЪДЕ СЕ НАМИРА ЛА БРИСА БАЛИ

ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ

  • Fried Squid (пържени калмари със сладко-лютив сос)
  • Mussels (миди)
  • Lemonade (домашна лимонада)
  • Fresh Juice (пресен сок от манго, папая, драконов плод и други)
  • Cappuccino
капучино и студен чай в ла бриса бали
Капучино и Студен Чай в Ла Бриса Бали

МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ ИЛИ ДА ГИ ПОСЛЕДВАТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ 

градина в ла бриса бали
Градина в Ла Бриса Бали

Към статията са добавени, някои лични кадри от пребиваването ми там, както и снимки на ястията и напитките, които опитах.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

geybrialtravel