НАЙ-ДОБРИТЕ БАРОВЕ В КАНГУ

Най-добрите барове в Кангу

След моето проучване и пробване на някои от тях от самата мен ще опиша някои от най-добрите барове в Кангу.

La Brisa (Ла Бриса)

Това е едно от любимите ми места в Бали. Концепция на бара се припознава в името му, а именно La Brisa, което означава морски бриз. Див и очарователен, но приятно успокояващ. Заведението е построено с дърво на повече от 500 години от стари рибарски лодки и професионално декорирано. Днес е едно от най-модерните и устойчиви екологични места на острова, което излъчва истинския балийски характер и предлага на клиентите едни от най-добрите ястия и коктейли. През летните горещи дни може да се потопите в някои от басейните на заведението и да хванете тен докато лежите на меките и удобни барбарони.

Echo Beach Club (Ехо Бийч Клуб)

Популярен ресторант – плажен клуб, в който ходят както туристи така и местни хора. Красивото местоположение и добрата прясна храна го правят добро място за закуска, обяд, вечеря, както и за парти събития. Можете да се насладите на залеза с коктейл в ръка. В заведението се предлагат скариди, омари, пържоли, органични и пресни салати.

The Lawn (Моравата)

Нарича се моравата, защото има част с изкуствена трева, където може да се печете на слънце. Менюто включва храна и напитки. Заведението разполага с добър басейн на открито. Тук може да се насладите на един от най-хубавите си залези с коктейл в ръка в инфинити басейн.

Мое лично мнение, е че мястото е с малко по-високи цени, както и по-капризни клиенти.

Съвет : Ако желаете да си намерите места е хубаво да отидете възможно най-рано или да си направите предварителна резервация. Друг вариант, който ние смятахме да направим, но отново нямаше места е да изчакаме на бара и да изпием по едно кафе, докато не се освободи маса с барбарони на самата трева близо до басейна, но решихме вместо да чакаме да отидем на някое друго място.

Това са моите предложения за най-добрите барове в Кангу, но ако имате ваши ще се радвам да ги споделите в коментар….

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

geybrialtravel