РЕСТОРАНТИ В КАМПАНИЯ

Margherì Pizza e sfizi dal 1991 (Salerno)

Пицария, която може да хапнеш вътре или да си вземеш за вкъщи. Пиците варират от 3 евро до 8,5 евро. Имайте предвид, че към крайната сметка си прибавят и такса обслужване  по 1,5-2 евро на човек.

Margherì Pizza_03    Margherì Pizza_02    Margherì Pizza_05

Tandem (Naples)

Типично заведение, което прави най-вкусното Рагу, което съм яла някога. Може да си го поръчате в купичка и да го топите с хляб за 6 евро или да си поръчате паста със сос рагу за 8 евро. Вино половин литър е 6 евро. Има такса обслужване от 2 евро на човек.

Tandem_05    Tandem_06    Tandem_03

Aumm Aumm Ristorante Pizzeria (Anacapri)

Пицария с външна тиха градина. Салата с биволска моцарела и домати на цена 16 евро и равиоли пълнени с рикота и доматен сос за 13 евро. Половин литър вино е 6.5 евро.

Aumm Aumm Ristorante Pizzeria_02    Aumm Aumm Ristorante Pizzeria_03

La Cantinaccia Del Popolo (Sorrento)

Малък уютен италиански ресторант. Препоръчвам го с две ръце ако ви се хапва вкусна и семпла паста на цена от 8 евро. Най-добрата паста, която съм яла в Италия до този момент. Също така лазанята е отново съвършена и на цена от 8 евро. Половин литър вино е 6 евро.

La Cantinaccia Del Popolo_03    La Cantinaccia Del Popolo_02

Artis Domus Garden (Sorrento)

Ресторант с вътрешна градина. Има прасе, зайчета и пауни в градината. Свежа салата с круши, както и микс плато от риба, скариди и калмари. Тук цените са една идея по високи, но за сметка на това е вкусно и атмосферата е приятна. Салата 11 евро, плато 18 евро и 2 чаши вино 12 евро.

Artis Domus Garden_01    Artis Domus Garden_02

Signora Pummarulè (Salerno)

Местна пицария, от която предимно си поръчват за вкъщи, но има и няколко маси вътре. Служителите почти не говорят английски, но за хубавата пица можем да се разберем и без да говорим италиански хаха. Пиците са от 3 до 6 евро.

Signora Pummarulè_01    Signora Pummarulè_02

Salumeria Del Corso (Salerno)

Малко ресторантче и магазин, от който можете да си купите салами, кашкавали, сирена, плодове и зеленчуци. Комбинирано плато с колбаси и сирена за 15 евро и половин литър вино за 3 евро. Ако си вземете за вкъщи цените са още по-евтини. За под 10 евро можете да си вземете половин литър вино, 2 вида салами по 100-200 гр, както и пармезан около 150 гр.

Salumeria Del Corso_04    Salumeria Del Corso_03    Salumeria Del Corso_02

Hotel Villa Amore (Ravello)

Ресторанта е около вилата или се води към самата вила (не съм сигурна), но друго заведение около нея няма. Гледката на ресторанта е към морето. Пнини сандвичи, които са вкусни, топли и пресни за 8 евро броя, вино 6 евро и кафе 2 евро. Обслужване на човек 2 евро.

Capri Pasta (Capri)

Магазин, който предлага храна за вкъщи. Артишок и сушени домати, картофени крокети със сирене и колбас, баничка със сирена и колбас, меко сирене, едно хлебче за 17 евро.

Mazz Bar Pizzeria

Пицария, на една от главните улички в Неапол. Тук цените са много добри. Пица Маргарита за 4 евро, Куатро Стаджони за 6.5, чаша вино 5 евро, малък хайнекен за 2,5 евро. Прибавят по 1,5 евро за обслужване на човек.

mazz bar_02    mazz bar_01

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

geybrialtravel

8   116
12   84
3   49
8   48
10   66