НАЙ-ДОБРИТЕ БАРОВЕ В КАНГУ

След моето проучване и пробване на някои от тях от самата мен ще опиша някои от най-добрите барове в Кангу.

La Brisa (Ла Бриса)

Това е едно от любимите ми места в Бали. Концепция на бара се припознава в името му, а именно La Brisa, което означава морски бриз. Див и очарователен, но приятно успокояващ. Заведението е построено с дърво на повече от 500 години от стари рибарски лодки и професионално декорирано. Днес е едно от най-модерните и устойчиви екологични места на острова, което излъчва истинския балийски характер и предлага на клиентите едни от най-добрите ястия и коктейли. През летните горещи дни може да се потопите в някои от басейните на заведението и да хванете тен докато лежите на меките и удобни барбарони.

Локация

Уебсайт

Instagram

Echo Beach Club (Ехо Бийч Клуб)

Популярен ресторант – плажен клуб, в който ходят както туристи така и местни хора. Красивото местоположение и добрата прясна храна го правят добро място за закуска, обяд, вечеря, както и за парти събития. Можете да се насладите на залеза с коктейл в ръка. В заведението се предлагат скариди, омари, пържоли, органични и пресни салати.

Локация

Уебсайт

Instagram

The Lawn (Моравата)

Нарича се моравата, защото има част с изкуствена трева, където може да се печете на слънце. Менюто включва храна и напитки. Заведението разполага с добър басейн на открито. Тук може да се насладите на един от най-хубавите си залези с коктейл в ръка в инфинити басейн.

Мое лично мнение, е че мястото е с малко по-високи цени, както и по-капризни клиенти.

  • Съвет : Ако желаете да си намерите места е хубаво да отидете възможно най-рано или да си направите предварителна резервация. Друг вариант, който ние смятахме да направим, но отново нямаше места е да изчакаме на бара и да изпием по едно кафе, докато не се освободи маса с барбарони на самата трева близо до басейна, но решихме вместо да чакаме да отидем на някое друго място.

Локация

Уебсайт

Instagram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

geybrialtravel

8   116
12   84
3   49
8   48
10   66