ЛА БРИСА БАЛИ – УСЕЩАНЕ КАТО У ДОМА

КОНЦЕПЦИЯ НА БАРА

Това е едно от любимите ми места в Бали. Концепция на бара се припознава в името му, а именно La Brisa, което означава морски бриз. Див и очарователен, но приятно успокояващ. Заведението е построено с дърво на повече от 500 години от стари рибарски лодки и професионално декорирано. Днес е едно от най-модерните и устойчиви екологични места на острова, което излъчва истинския балийски характер и предлага на клиентите едни от най-добрите ястия и коктейли. През летните горещи дни може да се потопите в някои от басейните на заведението и да хванете тен докато лежите на меките и удобни барбарони.

МЕНЮ

  • Менюто тук е посветено на всички любители на морски дарове с единствената цел да предоставя местни продукти на достъпна цена. Доставя се ежедневно риба, която е уловена от балийски рибар и почти всички съставки, използвани в кухнята, се доставят от самия остров.
  • Иновативният списък с напитки просто крещи true island life с екзотични плодове, домашно приготвени с билки спиртни напитки, както и нечувани коктейли. La Brisa е предназначен да задоволи и най-претенциозните клиенти с палитра от експлодиращи вкусове.

squid and mussels at la brisa bali

АТМОСФЕРА

  • Мястото само по себе си не е нищо друго освен изкуство и просто не може да бъде описано само с думи. Човек трябва да го изпита от първа ръка, за да разбере напълно и да оцени величието и автентичността. Вниманието към детайлите е от голяма важност и всеки миниатюрен аспект разказва уникална история.
  • Може да прекарате времето си сутринта, на обяд, на залез слънце или вечеря и няма да съжалявате.

outdoor la brisa

КЪДЕ СЕ НАМИРА LA BRISA BALI

La Brisa Bali Map

ТРЯБВА ДА ОПИТАТЕ

Fried Squid (пържени калмари със сладко-лютив сос)

Mussels (миди)

Lemonade (домашна лимонада)

Fresh Juice (пресен сок от манго, папая, драконов плод и други)

Cappuccino

МОЖЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ ИЛИ ДА ГИ ПОСЛЕДВАТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ 

Instagram

Website

Facebook

Към статията са добавени, някои лични кадри от пребиваването ми в La Brisa Bali, както и снимки на ястията и напитките, които опитах.outdoor la brisa bali

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

geybrialtravel

8   116
12   84
3   49
8   48
10   66